• Всі товари
  • Аксесуари для кухні
    • Аксесуари та набори для бару барсетиАксесуари та набори для бару барсети
    • Відерця для льодуВідерця для льоду
    • Вінчики для взболтуванняВінчики для взболтування
    • Друшляки і ситаДрушляки і сита
    • Ємності для льодуЄмності для льоду
    • Закаточні ключіЗакаточні ключі
    • Кондитерські мішкиКондитерські мішки
    • Консервні ножіКонсервні ножі
    • Кришки для мікрохвильових печейКришки для мікрохвильових печей
    • Кухонні лопатки, кухонні ложки, кухонні вилкиКухонні лопатки, кухонні ложки, кухонні вилки
    • Кухонні набориКухонні набори
    • ЛокшинорізкиЛокшинорізки
    • МадлериМадлери
    • Млини для кавиМлини для кави
    • Мірні ємностіМірні ємності
    • Молди для мастики та шоколадуМолди для мастики та шоколаду
    • Молотки для м'ясаМолотки для м'яса
    • Мусорні пакетиМусорні пакети
    • ОвочечисткиОвочечистки
    • ГоріхоколиГоріхоколи
    • Харчові совкиХарчові совки
    • Половники, Шумівки, Картоплем'ялкиПоловники, Шумівки, Картоплем'ялки
    • Преси для часникуПреси для часнику
    • Обробні дошкиОбробні дошки
    • Серветки під гарячеСерветки під гаряче
    • Силіконові пензлики, Ложки для морозива, ПрихваткиСиліконові пензлики, Ложки для морозива, Прихватки
    • Качалки для тістаКачалки для тіста
    • СтупкиСтупки
    • Сушарки для посудуСушарки для посуду
    • Терки, ОвочерізкиТерки, Овочерізки
    • Фольга, рукав для запікання, папір для випічки, плівка харчоваФольга, рукав для запікання, папір для випічки, плівка харчова
    • Шейкери для коктейлів для баруШейкери для коктейлів для бару
    • Штопори, відкривачки для пляшокШтопори, відкривачки для пляшок
    • Щипці кухонніЩипці кухонні
    • ЛійкиЛійки
    • Ситечка для раковиниСитечка для раковини
    • Інші аксесуари для кухніІнші аксесуари для кухні
  • Дитячий посуд
    • Дитяче столове приладдяДитяче столове приладдя
  • Кухонні ножі та приладдя
    • Кухонні ножі поштучноКухонні ножі поштучно
    • Ножі універсальні
    • Ножі обробні
    • Ножі кухарські
    • Ножі для чищення нарізки овочів
    • Ножі для нарізки
    • Ножі для піци
    • Ножі для м'яса
    • Ножі для риби
    • Ножі для хлібу
    • Ножі для сиру
    • Ножі сокирка сікач
    • Інші ножі
    • Набори кухонних ножівНабори кухонних ножів
    • Кухонні ножниціКухонні ножниці
    • Мусати і точила для ножівМусати і точила для ножів
    • Підставки під ножі, тримачі, колодиПідставки під ножі, тримачі, колоди
  • Кухонний посуд для готування
    • Гейзерні кавоваркиГейзерні кавоварки
    • ГусятниціГусятниці
    • Каструлі для духовок і мікрохвильових печейКаструлі для духовок і мікрохвильових печей
    • Кришки для посудуКришки для посуду
    • Кухонні ковші і кокотниціКухонні ковші і кокотниці
    • Молочники на плитуМолочники на плиту
    • Пароварки, мантоваркиПароварки, мантоварки
    • Силіконові коврикиСиліконові коврики
    • Сковороди, Cотейники, ЖаровніСковороди, Cотейники, Жаровні
    • Скороварки на плитуСкороварки на плиту
    • СоковаркиСоковарки
    • Турки (Джезва, Ібрік, Далла) для кавиТурки (Джезва, Ібрік, Далла) для кави
    • ФондюшниціФондюшниці
    • Форми для випічки, листи для духових і мікрохвильових печейФорми для випічки, листи для духових і мікрохвильових печей
    • Чайники на плитуЧайники на плиту
    •  Каструлі Набори каструль-посуду Каструлі Набори каструль-посуду
      • Каструлі поштучно
      • Набори посуду, набори каструль
    • Градусники кулінарніГрадусники кулінарні
    • ТаймериТаймери
  • Столовий посуд для сервірування
    • Вази для квітівВази для квітів
    • Келихи і фужериКелихи і фужери
    • СклянкиСклянки
    • Стопки і чаркиСтопки і чарки
    • Вази і креманки для морозива і фруктівВази і креманки для морозива і фруктів
    • Графіни(Карафи), глечики, питні набориГрафіни(Карафи), глечики, питні набори
    • Спінювачі для молокаСпінювачі для молока
    • Кавники френч-преси, Заварювальні чайникиКавники френч-преси, Заварювальні чайники
    • Кавові і чайні сервізи, набориКавові і чайні сервізи, набори
    • МенажниціМенажниці
    • Молочники сервіровочніМолочники сервіровочні
    • ПопільничкиПопільнички
    • ПідносиПідноси
    • ПідсвічникиПідсвічники
    • Підставки під ложкуПідставки під ложку
    • Посуда для японської кухніПосуда для японської кухні
    • СерветниціСерветниці
    • Сервіровочні блюдаСервіровочні блюда
    • МармітиМарміти
    • СоусникиСоусники
    • Вилки столовіВилки столові
    • Ложки столові, чайні, кавовіЛожки столові, чайні, кавові
    • Набори столових приборівНабори столових приборів
    • Ножі столовіНожі столові
    • Столові сервізиСтолові сервізи
    • Супинці, Бульйонниці, Салатниці, МискиСупинці, Бульйонниці, Салатниці, Миски
    • Тарілки і піалиТарілки і піали
    • Тортівниці, фруктовниці, фуршетні стійкиТортівниці, фруктовниці, фуршетні стійки
    • Чашки і кружки горняткаЧашки і кружки горнятка
    • Кришки для гарячогоКришки для гарячого
    • ЛимонниціЛимонниці
    • ПідставкиПідставки
    • Інша посуд для сервіруванняІнша посуд для сервірування
  • Зберігання продуктів
    • Банки і ємностіБанки і ємності
    • Пляшки для води та спортуПляшки для води та спорту
    • Для спецій і приправДля спецій і приправ
    • Ланч-боксиЛанч-бокси
    • МаслянкиМаслянки
    • Харчові контейнериХарчові контейнери
    • Полиці для зберігання продуктівПолиці для зберігання продуктів
    • ЦукорниціЦукорниці
    • ТермокружкиТермокружки
    • ТермосумкиТермосумки
    • ТермосиТермоси
    • ХлібниціХлібниці
+38(093)9025399
Замовити дзвінок
Замовлення дзвінка
Зателефонуйте мені
З будь-яких питань телефонуйте
+38(093)9025399
або задайте питання менеджеру
  • Контакти
  • Доставка та повернення
  • Про нас
Вхід Реєстрація
Укр Рус
    Кошик порожній
    Relands
    >Кухонний посуд для готування
    >Сковороди, Cотейники, Жаровні
    Вибрані параметри
    Ціна
    від - до
    Застосувати
    Бренд:
    • BergHOFF
    • Tescoma
    • Ringel
    Країна виробник:
    • Бельгія
    • Чехія
    • Німеччина
    Обєм:
    • 1,2л .
    Матеріал:
    • Кований алюміній
    • Алюміній
    Миття в посудомийці:
    • Так
    Діаметр:
    • 20см
    • 26см
    • 25см
    Колір:
    • Чорний
    • Коричневий

    Сковороди, Cотейники, Жаровні.

    (4 товари)
    Показувати 40
    • Показувати 20
    • Показувати 40
    • Показувати 80
    Сортування
    • Сортування
    • Від дешевих до дорогих
    • Від дорогих до дешевих
    • Популярні
    Сковорідка Tescoma Presto 594026 26 см антипригарна універсальна
    Сковорідка Tescoma Presto 594026 26 см антипригарна універсальна
    649 грн
    25$ 22€
    Купити
    Сковорода для млинців Ringel Sesame RG-1110-25 діаметр 25 см новинка
    Сковорода для млинців Ringel Sesame RG-1110-25 діаметр 25 см
    474 грн
    18$ 16€
    Купити
    Сковорідка BergHOFF Eclipse 8500216 20см коричнева (бежева) новинка
    Сковорідка BergHOFF Eclipse 8500216 20см коричнева (бежева)
    492 грн
    19$ 16€
    Купити
    Сковорідка універсальна BergHOFF 3950296 Leo Stone 20 см 1,2 л антипригарна новинка
    Сковорідка універсальна BergHOFF 3950296 Leo Stone 20 см 1,2 л антипригарна
    719 грн
    28$ 24€
    Купити

    Пательня, сковорідка для млинців купити в інтернет магазині

    Багато улюблених блюд, які знайомі нам від наших бабусь йдуть відвіку та створюються завдяки винаходу людським потребам-сковорідці. Важко представити чогось іншого, на чому ми могли б випекти млинці, або котлети. Не дивлячись на те, що з'явилися багато інших пристосувань для готування, сковорода залишається головним інструментом жаріння. Які сковороди бувають, новомодні ВОК, сковорода гриль з кришкою, лайфхаки та все що ви могли не знати про сковороди-нижче.

    Отже, купити сковорідку інтернет магазин -це ваш запит? Давайте ж раніше розберемо їх в деталях, а потім вже точно ми не помилимося в покупці!

    Типи сковорідок по призначенню

    Умовно можна розділити на 4-6 типів сковорідок, що запропоновані на ринку, по їх функції:

    • Класичні. Можуть бути різних розмірів, з різних матеріалів. Зазвичай круглі. ЯкТипи сковорідок по призначенню правило використовуються для жаріння, щоб пасерувати та гасити, придатні також і для пирогів в печі.
    • Млинцева сковорідка для млинців зазвичай кругла, з плоским дном та низькою оконтовкой, в неї зручно наливати тісто, перевертати та знімати з неї млинці.
    • Сковорода гриль з кришкою або без, але зазвичай вони важчі, можуть бути круглими, квадратними та у формі прямокутника. У борта можуть бути виїмки для зливу, а рифлена поверхня створить на продуктах фірмові смужки; може так само йти в комплекті з гратами. Сковорода гриль використовується для обжарювання м'яса, риби та овочів, зазвичай лежачи на ребрах, продукти не досягають дна з маслом і тому стають особливо смачними.
    • Сковороди Вок-сучасний китайський посуд, з плоским дном, маленького діаметру. Нове слово на кухнях західних домогосподарок. Пательня вок купити в Україні? Рекомендуємо раніше вникнути усередину-матеріалу, які нюанси для кожного з них, та вже визначившись з якістю, ми зможемо упевненіше знати яка сковорідка для нас краще підійде.
    • Сковорідки-казанчики для-плову, часто використовуються на Сході, та в Середній Азії
    • Японські квадратні сковорідки для омлетів.

    Типи сковорідок за матеріалом

    Умовно їх 6:

    1. Чавунні. Старі добрі сковороди з арсеналу наших бабусь. (Чавунні сковорідки купити Львів? – та в інших містах. Не кваптеся, -разберем їх особливості нижче)
    2. Алюмінієві
    3. З неіржавіючої сталі. Міцні. Їх важко пошкодити або чимось зіпсувати.
    4. Тефлонові. На сталь або алюмінієву основу сковороди нанесений тефлон (полімерне покриття), що дозволяє їжі не пригорати, та частенько можна обійтися і без масла (для змазування)
    5. З керамічним покриттям. У 6 разів міцніше за тефлон. Принцип виготовлення на виробництві-на алюмінієву або чавунну основу наноситься покриття з керамічного композиту для антипригарного ефекту, та збільшення терміну експлуатації.
    6. З Титану. Чавун може ще оброблятись титаном, для антипригарного ефекту, плюс титан залишає менше шансів такому посуду проржавіти.

    Ваш запит-купити сковорідку інтернет-магазин?

    Раніше рекомендуємо ознайомиться з їх особливостями.

    Як правильно зробити вибір сковорідки - поверхня

    Чавун, алюміній, гриль? …

    Сьогодні на прилавкахЯк правильно зробити вибір сковорідки - поверхня величезний вибір посуду та сковорідок а саме круглих та квадратних, з кришкою та без, чавунні та алюмінієві, тефлонові та титанові, антипригарні та без такого покриття, із знімними ручками та без-сковорідок сотні! Як зробити правильний вибір, на що слід звертати увагу?

    Для кожної сковороди свої особливості. Відмінністю буде її функція, а вона у свою чергу складеться з того, яка поверхня-дно та її борти. Поверхні бувають:

    - Класичні плоскі. Для жаріння, пасирування, щоб тушити. Вам знайома ця поверхня. У наших бабусь та мам такі сковороди.

    - Ребриста поверхня. Якщо ви збираєтеся використовувати сковороду в основному для жаріння, або в ній готуватимете крупні шматки м'яса, риби, або ж хочете доводити блюдо до особливих смаків та створювати фірмові смужки вам-слід купити модель-сковорода гриль з кришкою або без, яка має ребристу поверхню.

    Ви, ймовірно, смажитимете на ній не один м'ясний стейк, і така сковорода гриль з кришкою або без-дозволить «укласти» м'ясо, рибу на спеціальні опуклі реберця, що дозволить жиру, сокам стікати в проміжки ребер, а м'ясу смажитися, а не сушитись, начебто його смажили на звичайній сковороді.

    Зверніть увагу, щоб ребра були досить високими, а відстань між ними не широкою-так, стейк не провалюватиметься. Рекомендована висота-не більше 3 мм.

    Якщо ви вирішили купити пательню вок в Україні-то звичайно вам слід взнати особливості готування на ній, наприклад, вона невелика, і для великої кількості гостей або домашніх навряд чи підійде, але хороша для швидкого жаріння невеликих порцій скибочок м'яса, овочів.

    Маючи тонку поверхню, та мультифунціональну місію як казанка, так і сковороди, вона буде хорошим придбанням для особливих завдань на кухні. Відзначимо, що ВОК не антипригарна сковорідка-продукти у ВОКу не згорять, але проте зажадають вашої уваги, тому що смажаться швидко.

    - Поверхні з додатковим покриттям. Тефлон, титан, кераміка. Існують і інші матеріали. Сковорідки з гранітним покриттям, керамічна сковорідка, і всі вищеперераховані матеріали «внесені» до її основи для більш рівномірного підігрівання, та збереження, збалансованішого температурного режиму; такі сковороди ще важче подряпати, якимсь чином пошкодити, та вони збільшують термін служби.

    Вони додають у вартості, але якщо вам потрібний надійний друг на кухні, а ви часто там орудуєте, то додатковий шар сковороди послужить на добру користь.

    Купити сковорідку інтернет магазина, але ви все ще не визначилися? Тоді продовжимо нашу подорож та дізнаємося про особливості матеріалів, щоб стало ще простіше рухатися в підборі своєї сковороди!

    Як правильно зробити вибір сковорідки - матеріал, плюси та мінуси

    - Який матеріал? Алюміній або чавун? А може і зовсім нержавійка-сталь?

    Звичайно, правильніше мати всіх трьох типів сковорідок удома-чавунну, алюміньку та із сталі, тому що кожна несе в собі свою функцію та свої унікальні кулінарні рішення.

    1. Чугун

    Алюміній легкий, чавун-при тому ж розмірі, важить в 2-3 рази більше. Врахуйте цю особливість. Алюміній не вимагає спеціального підходу, а чавун капризний. Якщо у вас сковорода гриль, та ви готуватимете часто м'ясо-то вірогідно чавун буде більшою перевагою. Він має низьку теплопровідність, але має високу теплоємність. Цей матеріал повільно розігрівається, але коли розігріється, підвищує та нагромаджує дуже високі температури та тепло. На чавуні-грилі ви швидко отримаєте потрібну температуру та зможете сміливо приготувати потрібні блюда.

    Чавун хороший як сковорідка для млинців. Якщо ви хочете купити пательню для індукційної плити-чавун тут теж буде чемпіоном.

    Як ми говорили, Хтось може відзначити мінусом вагу чавуну, але в цілому, навряд чи це проблема-коли ви смажите, сковорода стоїть непорушно, а м'ясо та овочі перевертаєте щипцями.

    1. Алюміній

    Алюміній легший за чавун, має антипригарне покриття та не вимагає спеціального підходу.

    Алюміній не такий теплоємний матеріал, та на таких сковорідках складніше підтримувати задану температуру, потрібно бути віртуознішим кулінаром, щоб пристосувати її до рівномірного та успішного жаріння, пасирування, тушіння на ній.

    Навіть якщо начиння позиціює як антипригарна сковорідка з подвійним дном, це не матиме значення. Все одно температура буде не така тривала та потужна як в чавуну.

    Алюмінька хороша для овочів, для коханої жаренной картоплі, або для тушки, взагалі для всього, що не вимагає високої температури або випалення. Дно не перегрівається, як і стінки і вона тримає температуру, тому як не старайся, її не розжариш, -у неї слабкий теплообмін.

    Можна на алюмінці смажити і м'ясо, але цей процес займе трохи більше часу, та вірогідний той ризик, що стейк все ж засушиться.

    Для новачків алюміній саме те, -алюмінієвая антипригарна сковорідка гарантує, що нічого неЯк правильно зробити вибір сковорідки - матеріал, плюси та мінуси прилипне та не підгорить, навіть якщо температурний режим був неправильно вибраний.

    Як ми писали, для дослідних кулінарів, а також любителів млинців-чавун як начиння, або, якщо ви залицяльник млинців, млинцева сковорода буде мати набагато більшу перевагу, в такому посуді блюдо соковитіше готується та має унікальний смак, а млинці в ній точно не підгоратимуть.

    1. Нержавіюча сталь.

    Сталь. Швидко нагрівається. Швидко остигає. Це щось середнє між чавуном та алюмінієм. Сильно розжарюється і на ній зручно смажити м'ясо. На ній прекрасно смажити картоплю. Якщо у вас філе-риба, яка вимагає делікатності, то на сталі можна дуже швидко її посмажити, сталь не встигає вистигнути. Сталь не така делікатна та більш практична, її важко розбити, в митті можна гарненько чистити та терти, не боячись стерти захисний шар, його там просто немає.

    У ресторанах зважаючи на їх практичність шеф-кухарі вибирають частенько саме сталь.

    Якщо ваш запит сталева купити сковорідку інтернет магазин, уточнюйте в оператора чи є у неї антипригарне покриття. Вибирайте з ним. Це додасть зручності в готуванні, але навіть якщо модель без покриття-не біда, просто знадобиться час пристосуватися та лавірувати з температурою.

    1. Трохи про ВОКи, казани та інше.

    Воки виробляються частенько з тонкої сталі. Казани, які популярні як в Росії, так і в Середній Азії, в яких добре робити плов та інші смачні азіатські страви виконані з чавуну та сталі. Японські квадратні сковорідки для омлетів, які рідше зустрічаються на наших кухнях-можуть бути із сталі, нержавіючої сталі або алюмінію.

    Відзначимо, що вище названі моделі сковорідок є швидше екзотичною особливістю, їх вибирають домогосподарки-віртуози та ресторани, їх шеф-кухарі. Але для простої кухні та звичайного комфортного готування, згодяться і сковороди з алюмінію, чавуну та сталі.

    Як правильно зробити вибір сковорідки - форма

    Зараз можна зустріти сковороду незвичної форми-квадрат або прямокутник. Але з точки зору-практичності-що краще? Кругла чи квадратна?

    Відзначимо головний плюс квадрата-на нім більше поміщається. Ковбаски та стандартизовані вироби? На квадратній можна розкласти більше. М'ясні стейки? На квадраті можна розмістити два, в круглій один.

    Але, круглі-зручніше зберігати. Всі наші сковорідки та кухонне начиння круглі, сковорідки так складаються одна в одну та не захаращують простір.

    Керамічна сковорідка або сковорідки з гранітним покриттям зазвичай йдуть округлої форми.

    Інші особливості сковорідок

    - Багато розмов про те, що чавун важчий, важить в 2-3 рази більше, але в процесі готування не потрібно чіпати сковороду руками та носити по кухні, чи не так?

    Навіть і ручки власне не обов'язково прикручувати, вони просто там не потрібні. Після закінчення приготування блюда, хвилин 15-20 вона може залишитися «наодинці з собою» та холонути, а потім можна її спокійно помити.

    Тому не надавайте великого значення, що вона важча. Більш того, це ознака, що виробник «вклав» в сковороду досить самого чавуну, не заощадивши та створив справжню класичну сковороду.

    - Не мити чавун дуже ретельно мочалкою та миючим засобом. Так можна стерти захисну плівку, та до сковороди почне все прилипати та підгорати. Ця плівка захищає чавун від контакту з киснем, та від ржавіння.

    - Перш ніж відправити чавунну сковороду зберігатися-добре протерти її маслом та серветкою.

    - Алюмінієву сковороду навіть з пластиковою ручкою цілком можна класти і в духовку.

    - Потрібність кришки. В більшості випадків вона необов'язкова. Лише тоді коли ви смажите великі шматки м'яса, і ви не упевнені що воно не залишиться сирим. В цьому випадку в кінці приготування блюда можна накрити кришкою та залишити ще на декілька хвилин, щоб воно підійшло, та набрало готового вигляду!

    Лайфхаки і нюанси при експлуатації і покупці сковорідки

    • Щоб точно з'ясувати, що сковорода гриль з кришкою «що треба» -положіть звичайну кулькову ручку між ребра-вона повинна чітко поміщатися між ними.
    • Якщо ви надумали купити пательню для індукційної плити, то невеликим мінусом тут буде той момент, що при взаємодії сковороди з індукційкою, сковорідка може так нагрітися та «дати жару», що датчики плити почнуть відключатися.
    • Алюмінієві сковороди завжди дешевші. Якщо ви шукаєте-купити сковорідку інтернет магазин, та хочете попасти в бюджет, то запитуйте якісне начиння саме алюмінієвої основи.
    • Не дивлячись на те, що алюмінієві сковороди тонкі. Уникайте купування дуже тонких моделей, тому що є вірогідність, що дно у них роздується дугою і масло стікатиме по краях. Смажитимете щось м'ясне, а в середині не буде масла, і м'ясо не прожариться рівномірно, а з боків надлишок масла дасть горіння та задимлення. Краще навіть алюмінієву модель вибрати потовстіше, тобто трохи дорожче.
    • При покупці сковороди рекомендуємо докуповувати до неї кухонні щипці. Розкладати та перевертати продукти в процесі приготування стане простіше та легше.Лайфхаки і нюанси при експлуатаціі і покупці сковорідки До чавунної сковорідки- вибирайте металеві. Для алюмінію-з силіконовими наконечниками, щоб не пошкодити захисний шар.

    Якщо ваш запит-купити сковорідку інтернет магазина ще не був задоволений належним чином та у вас залишилися питання-сміливо звертайтеся в наш Контактний Центр, та ми постараємося підказати вам та розсіяти сумніви!

    Гарантія якості

    Всі запропоновані на сайті моделі сковорідок, як і інше начиння в асортименті проходять якісну інспекцію та вибіркове тестування на місцях виробництва. З повною довірою, визначившись з тим, що вам потрібно, можливо завдяки нашим підказкам, або спираючись на своє чуття та смак, -вибирайте! Полегшуйте процеси на кухні, щоб творити на ній було одне задоволення! Ми упевнені, що вибравши правильно сковорідку, ви додасте радощів від готування в ній собі та своїм коханим!

    Купити пательню вок в Україні? Чавунні сковорідки купити Львів? та в інших містах. Інший посуд для плити? Запитаєте нас! Це просто!

    Правильного вибору та приємного готування!

    Купити сковорідку інтернет магазин. Сковорода гриль з кришкою. Млинцева сковорода. Асортимент та ціна. Замовляйте прямо зараз!

    +38(093)9025399

    Україна м. Львів
    Замовити дзвінок
    Замовлення дзвінка
    Зателефонуйте мені
    • Головна
    • Контакти
    • Доставка та повернення
    • Про нас
    • Відгуки
    • Наші переваги
    Всі права захищені. COPYRIGHT © 2022 Relands
    Створення інтернет магазину - SUFIX веб студія
    page Up